Ik kan alleen een tijdvenster van 8-22 selecteren, moet ik nu de hele dag thuisblijven?

Nee, dat is niet nodig. Op de dag van bezorging ontvangt u vroeg in de ochtend een e-mail met een indicatief tijdvenster van 2 of 3 uur. Bovendien kunt u onze medewerker op de dag van bezorging real-time volgen via onze online track & trace https://track.mydynalogic.eu/track/login . In de meeste gevallen ontvangt u 30-60 minuten voor bezorging een SMS met de verwachte
aankomsttijd van onze medewerker.

Beoordeel deze vraag:
(Gemiddelde beoordeling: 3.48 sterren)