Menu Sluiten

Witgoed

Banklevering

Witgoed

Witgoed op afspraak bezorgd en volledig ontzorgd door de full service van Dynalogic

Dynalogic is specialist in het bezorgen en installeren van witgoedproducten, zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. Al jaren verzorgen wij deze dienstverlening voor grote spelers op de markt. Standaard bezorgen we op het gewenste moment tot aan de drempel van een woning. Dit betekent dat we bezorgen tot de vierde verdieping. Een drempelbezorging is een basisbezorging, maar Dynalogic biedt ook full service bezorging aan, waarbij het product op de gewenste plek in huis wordt geplaatst en desgewenst wordt aangesloten en geïnstalleerd. Onze speciaal opgeleide bezorgers sluiten het apparaat vakkundig aan, maken het gebruiksklaar en demonstreren hoe het product werkt.

Inbouwen, aansluiten en testen

Optioneel bieden wij de mogelijkheid om witgoedapparaten te laten inbouwen, aansluiten en testen. Denk hier bijvoorbeeld aan een inbouwoven of het aansluiten op een trekschakelaar. Via een separate afspraak voert een selecte groep speciaal opgeleide technicians deze werkzaamheden uit. Wel zo handig, want een afspraak met een installatiemonteur is hierdoor overbodig.

Verantwoord recyclen

Voor alle elektronische producten, zowel bij drempel- als full service bezorging, geldt dat een oud vergelijkbaar elektronisch apparaat desgewenst mee retour genomen kan worden. Zo blijft de klant niet achter met oude apparaten en worden deze op een duurzame wijze door Dynalogic verwerkt en afgevoerd. Verpakkingsmaterialen worden uiteraard ook meegenomen en verwerkt.

Dit doen wij voor u klant:

  • Bezorging op ieder gewenst moment
  • Plaatsing op de gewenste plek in huis
  • Uitpakken van het nieuwe apparaat
  • Installatie van het nieuwe apparaat
  • Eventuele inbouw- en montagewerkzaamheden
  • Demonstratie van het bestelde product
  • Het meenemen en duurzaam verwerken van oude apparaten
  • Het meenemen van verpakkingsmaterialen

Dynalogic blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.