Menu Sluiten

Ogoose

Slide

Klantverhaal

Dynalogic en Ogoose

“Dynalogic is een essentieel onderdeel van ons succesverhaal.”

Ogoose is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige huisdierproducten, met een speciale focus op huisdierkussens. Het bedrijf werd opgericht door Laura de Burbure. Met een achtergrond in interieurontwerp en ervaring in de productie van premium meubilair wereldwijd, besloot Laura haar eigen visie tot leven te brengen toen ze geen geschikte opties vond voor het comfort en de kwaliteit die ze zocht voor haar eigen huisdier. Zo ontstond Ogoose.

Voor de verzending van haar kwalitatieve, duurzame producten, gemaakt van hoogwaardige materialen, koos Ogoose voor Dynalogic.

Ogoose

TESTIMONIAL:

“Bij Ogoose zochten we een transporteur die onze visie begrijpt. Onze uitdaging lag in het vinden van een partner die niet alleen onze producten, met name wasbare designkussen voor huisdieren in verschillende maten, met zorg kon behandelen, maar ook onze passie deelde voor uniek design en hoogwaardige service. Francis Nevens van Dynalogic heeft  ons verhaal aandachtig beluisterd en is met een open blik het avontuur met ons aangegaan. Dankzij Dynalogic kunnen wij onze klanten een betaalbare verzending bieden, zonder enig compromis te hoeven sluiten op het vlak van kwaliteit en service. Het Dynalogic-team is een essentieel onderdeel geworden van ons succesverhaal. Bedankt, Dynalogic, voor jullie toewijding en professionaliteit.”

Laura de Burbure
Zaakvoerster van Ogoose.be

De keuze voor Dynalogic

“Ogoose heeft voor Dynalogic gekozen omdat wij meedenken in oplossingen. Deze sluiten perfect aan bij de wensen en behoeften van Ogoose, die een mix van grote en kleinere pakketten heeft. Wat ook heeft bijgedragen aan de keuze van Ogoose voor Dynalogic, was de benadering die wij nastreven voor al onze klanten. Niet opdringerig of afstandelijk, maar menselijk en meedenkend. En natuurlijk is de uitgekiende track-en-trace-functionaliteit die Dynalogic biedt, zowel voor opdrachtgever als consument, superfunctioneel.”

Francis Nevens
Business Development Manager Sales BeNeLux

Maak fans van uw klanten

Ontdek zelf hoe wij bij Dynalogic onze klanten helpen bij het aanbieden van betaalbare verzending zonder dat zij compromissen hoeven te sluiten op het gebied van kwaliteit en service.

Neem contact op met Francis Nevens en ontdek hoe wij u succesvol kunnen helpen bij het maken van fans van uw klanten.