Menu Sluiten

We are Dyna

Duim 2

We are Dyna

Dynalogic staat voor meer dan bezorgen. Als full-service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven, vergroot Dynalogic de waarde van het bestelde product. Dit betekent snelheid, flexibiliteit en service gebaseerd op de wensen van u en uw klanten. Dynalogic is onderdeel van DynaGroup, waar iedere dag ruim 2000 mensen met veel passie werken om de verwachtingen van de (eind)klant te overtreffen.

DynaGroup

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten: DynaGroup ontzorgt u met slimme oplossingen. Onze organisatie bestaat uit vijf businessunits die elkaar aanvullen vanuit hun eigen specialisatie. Dynalogic is een van deze businessunits.

Met tien vestigingen verdeeld over de Benelux, is DynaGroup met haar diensten en slimme oplossingen een volwaardige ‘behind the scene supply chain partner’. Wat dat betekent? Dat onze business units ieder vanuit hun eigen specialisatie strong2gether samenwerken om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

Elke business unit is gespecialiseerd in diensten en oplossingen voor klanten uit bijvoorbeeld de financiële sector, de reis- en verzekeringswereld, de overheid, e-commerce en Telecom. De units vullen elkaar aan en samen staan ze garant voor totaaloplossingen die onze klanten volledig ontzorgen.

De circa 2000 medewerkers zijn gedreven en iedere dag in de weer om de verwachtingen van onze (eind)klanten te overtreffen. Bovendien zijn we voortdurend op zoek naar verbetering en vernieuwing. Bij DynaGroup gaan grip en groei hand in hand. We zijn dan ook trots op de door ons gewonnen awards: de Deloitte & ING Best Managed Company award, de Thuiswinkel Logistieke Innovatie award en maar liefst drie keer de Gouden FD Gazellen award.

We are Dyna

We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

We are Dyna betekent ook teamwork. Strong2gether maken we fans en realiseren we de perfecte klantbeleving.

Voor een volmaakte bezorging, zijn alle schakels binnen het logistiek proces perfect op elkaar afgestemd en is samenwerking een beslissende factor. Of het nu gaat om de accountmanager die afspraken maakt met de opdrachtgever, de logistiek medewerker die in de nacht de sortering verzorgt, onze planners die de beste route plannen, de chauffeurssupport-collega die de bezorger op weg helpt, de callcenter agent die vragen van de consument beantwoordt of de bezorger die uiteindelijk het visitekaartje bij de consument is, we doen het allemaal samen en iedere schakel is even belangrijk.

Values

We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden.

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken”.  Met onze mensen en met onze klanten. Zo creëren we win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen.

We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

DynaGroup blijft innoveren

Wilt u weten wat DynaGroup of Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.