Menu Sluiten

Ons verhaal

Duim 2

Ons verhaal

Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot Dynalogic de waarde van het bestelde product. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door waardeproducten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. We pakken de bestelling uit, monteren en installeren hem vakkundig. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. Wij noemen dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van!

Dynalogic gaat voor maximale beleving en klanttevredenheid. We doen wat nodig is om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken, waaronder:

  • 7 dagen per week anytime bezorging (same day, next day, vroeg in de ochtend, middag of avond)
  • Tijdstip naar keuze
  • Real-time track & trace via MyDynalogic
  • Zorgeloos door in home/doorstep services (reparatie, inbouwen, montage, installatie)
  • Distributienetwerk verdeeld over de gehele Benelux

Dynalogic is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat uw klant op ons netvlies. We houden de klant op de hoogte zodat hij precies weet wanneer hij zijn bestelling kan verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor uw klant onderweg. Een geruststellend feit voor u en de klant. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product.

Meer dan bezorgen

Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor uw klant onderweg. Een geruststellend feit voor u en de klant. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product.

Zo geven onze bezorgers uitleg over de geleverde producten en kunnen ze indien nodig een identiteitscheck of leeftijdscontrole uitvoeren. We beschikken ook over speciaal opgeleide bezorgers die producten vakkundig monteren en installeren. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. Wij noemen dit meer dan bezorgen: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. En daar wordt iederéén blij van!

Afspraak is afspraak

Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Uw klanten kunnen kiezen uit bezorging op elk gewenst tijdstip in tijdvakken van 4 tot wel 1 uur. Bezorging op dezelfde dag of de volgende dag hoort daar ook bij.

Producten van elk formaat

Van hoorapparaten tot bankstellen en een fles wijn, Dynalogic bezorgt producten van elk formaat. Voor de grotere producten zetten we twee bezorgers in, zodat we zeker weten dat de producten veilig en onbeschadigd bij uw klanten worden afgeleverd.

Altijd op de hoogte

Dynalogic is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat uw klant op ons netvlies. We houden de klant op de hoogte door heldere, proactieve communicatie, zodat hij precies weet waar en wat hij kan verwachten. Daarom hebben we het MyDyna-platform ontwikkeld. Binnen deze online omgeving kunnen uw klanten een bezorgafspraak maken, bekijken en beheren. Op de dag van bezorging zien ze welke bezorger langskomt en via track-and-trace zien ze precies waar onze koerier zich bevindt en wanneer hij arriveert. Daarnaast ontvangen ze tijdens het hele bezorgtraject notificaties per e-mail en sms.

Onze locaties

Dynalogic focust zich op de Benelux. Om binnen deze regio Personalized Logistics te kunnen garanderen, beschikken we over zes centrale locaties: Nuth, Woerden, Breda, Bleiswijk, Zwolle en Boom (België).

kaart

Dynalogic blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.