Menu Sluiten

Sage

Slide

Klantverhaal

Dynafix en Sage Appliances

De beste combinatie van logistiek en service in één

Dynalogic staat voor Personalized Logistics; wij doen meer dan bezorgen. De samenwerking tussen Sage Appliances en Dynafix, een onderdeel van Dynalogic, is daar een sprekend voorbeeld van. Deze samenwerking laat goed zien hoe wij bij Dynalogic te werk gaan en hoe de beste combinatie van logistiek en service er in de praktijk uitziet.

Sage is onderdeel van het Australische merk Breville en staat bekend om zijn hoogwaardige huishoudelijke apparaten, vooral espressomachines. Sage betrad de Europese markt in 2013 via het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door lanceringen in Duitsland, Oostenrijk en de Benelux-markt. “Dat was het moment waarop we de samenwerking met Dynafix begonnen om service voor ons te bieden,” vertelt Moecker, Directeur Field Service EMEA / Managing Director Sage Appliances GmbH.

Sage logo
Thomas Moecker
Thomas Moecker naast de duurzame flightcase, die in samenwerking met Dynafix speciaal werd ontwikkeld. (Foto: DynaGroup)

Één aanspreekpunt voor logistiek en reparatie

De samenwerking met Dynafix is voor Sage essentieel gebleken bij het verbeteren van de klantenservice-ervaring die zij als bedrijf nastreven. Moecker legt uit: “Het grote voordeel is dat zowel wij als onze klanten één aanspreekpunt hebben voor zowel reparatie als logistiek. Het is voor ons efficiënt om één aanspreekpunt voor de klant te zijn en direct verbonden te zijn met onze partner, in plaats van met een apart servicecentrum en een andere logistieke partner.”

VIP-service voor klanten

De kern van de samenwerking tussen Sage en Dynafix wordt gevormd door de gedeelde toewijding om elke klant als een VIP te behandelen. Positieve feedback van klanten getuigt van het succes van deze aanpak. De snelle doorlooptijd, het gemak en de transparantie van het proces hebben al veel lof van gebruikers opgeleverd.

“Klanten kunnen hun eigen ophaaldatum kiezen. De machine wordt opgehaald voor service, de service vindt de volgende dag plaats en vervolgens wordt de klant een afspraak aangeboden voor de retournering. Soms zelfs al de volgende dag. Dit is de VIP-service die we al onze klanten willen bieden. Ik kan me niet voorstellen hoe we dit sneller en beter voor elke klant zouden kunnen doen zonder Dynafix.”

Optimale communicatie en efficiëntie

Tot slot benadrukt Moecker het belang van één partner die zowel reparatieservice als logistiek beheert, waardoor communicatie wordt geoptimaliseerd en efficiëntie gegarandeerd. “Wat Dynafix onderscheidt, is zijn capaciteit, uniekheid en betrouwbaarheid – eigenschappen die perfect matchen bij de toewijding van Sage aan eersteklas service voor onze klanten.”

De samenwerking tussen Sage Appliances en Dynafix is een voorbeeld van hoe samenwerking een positieve bijdrage kan leveren aan alle partijen. Door innovatie, duurzaamheid en een klantgerichte aanpak te combineren, hebben Dynafix en Sage nieuwe standaarden gezet op het gebied van logistiek en serviceverlening. “Een gezonde samenwerking is altijd win-win.”

Wilt u ook fans van uw klanten maken?

Meer weten over de vele diensten en expertises die wij bij Dynalogic aanbieden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop en ontdek hoe wij u kunnen helpen om ook fans van uw klanten te maken.