Menu Sluiten

Wehkamp

Slide

Klantverhaal

Dynalogic en Wehkamp

Wehkamp: “Bij Dynalogic staat de behoefte van de klant voorop.”

Innovatie, klanttevredenheid en professionaliteit als pijlers van een succesvolle samenwerking.

In het partnerschap van Wehkamp en Dynalogic gaan innovatie en professionaliteit hand in hand. Deze samenwerking, waarbij klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft, bestaat al ruim 7 jaar tot volle tevredenheid van beide partijen. “Van tuinmeubelen tot luxe bankstellen, Dynalogic is onze betrouwbare partner voor alle XL Wehkamp leveringen.”

De gezamenlijke focus op klanttevredenheid en continue verbetering vormt de hoeksteen van de samenwerking. ‘Dynalogic gaat met haar tijd mee,’ vertelt Redgi Jurgens, Delivery Manager bij Wehkamp. “Ze blijven niet stilstaan, maar innoveren voortdurend. De professionaliteit van Dynalogic heeft gezorgd voor een consistente en betrouwbare service. Bij Dynalogic staat altijd de behoeften van de klant voorop, wat essentieel is voor het behouden van onze klanttevredenheid.”

wehkamp-logo-horizontal-rgb-koraal
Redgi Jurgens, Delivery Manager bij Wehkamp.

Aandacht voor innovatie en flexibiliteit

Jurgens noemt innovatie, professionaliteit en klantgerichtheid als de drie belangrijkste pijlers van de succesvolle samenwerking met Dynalogic. “Innovatief is een van de eerste woorden die bij me opkomt als ik denk aan Dynalogic. Ze omarmen nieuwe ideeën en verleggen grenzen. Dynalogic is altijd bereid om met ons samen te werken aan nieuwe ideeën en oplossingen, wat ons in staat stelt om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren”, benadrukt Jurgens.

Een mooi voorbeeld hiervan is de introductie van de vlekkenkitsservice, een unieke garantie voor Wehkamp-klanten. Jurgens vertelt over het belang van deze service en hoe deze tot stand is gekomen: “Het was een idee dat we samen hebben ontwikkeld. Dynalogic stond open voor het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het implementeren van deze service, wat heeft geleid tot een unieke toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Professionaliteit en betrouwbare service

Ook benadrukt Jurgens het belang van professionaliteit in de samenwerking. “Dynalogic heeft zich enorm geprofessionaliseerd in de loop der tijd”, vertelt hij. “Ze hebben niet alleen geïnvesteerd in hun operationele capaciteiten, maar ook in hun personeel en processen. Dit heeft geresulteerd in een consistente en betrouwbare service, wat essentieel is voor ons als e-commerce retailer.”

Klantgerichtheid verbetert NPS

Maar het is de klantgerichtheid van Dynalogic die echt het verschil maakt, volgens Jurgens. “Het draait allemaal om de klant,” legt hij uit. “Dynalogic begrijpt dat en stelt de behoeften van onze klanten altijd voorop. Of het nu gaat om het leveren van een bestelling binnen het afgesproken tijdvak of het bieden van een uitstekende aftersales service, ze gaan altijd een stap verder om de klanttevredenheid te waarborgen.”

Deze partnerschap heeft niet alleen geleid tot operationele efficiëntie, maar heeft ook de klantbeleving verbeterd. “Met Dynalogic hebben we onze Net Promoter Score aanzienlijk kunnen verbeteren tot ruim boven de 70, waardoor we een grote klantloyaliteit hebben opgebouwd.”

Pijlers voor een succesvolle samenwerking

Naast de eerder genoemde drie pijlers, staat in de samenwerking tussen Wehkamp en Dynalogic ook flexibiliteit en communicatie altijd centraal. “Het is gewoon een mooie samenwerking die veel voldoening geeft. En als er iets fout gaat in de operatie is er bereidheid om het samen op te lossen,” vat Jurgens samen. “Je moet elkaar verder helpen en uiteindelijk doen we het voor de eindklant, want daar worden we allebei beter van. Dat zit in het DNA van Dynalogic. Hoe kan ik het anders dan aanbevelen?”

John Ruijsch, CCO E-commerce & Connectivity DynaGroup: “Wehkamp is al jarenlang een echte partner van Dynalogic. Vanzelfsprekend zijn wij als dienstverlener verantwoordelijk voor het leveren van goede service, maar echte fans creëren we samen. Wehkamp heeft de afgelopen jaren altijd open gestaan om samen met ons de customer journey steeds verder te verbeteren. In mijn ogen is dat hét recept voor een record-NPS.”

Maak fans van uw klanten

Ervaar zelf hoe wij uw XL leveringen met montage efficiënt en klantgericht verzorgen. Neem contact op met Thijs Kremer en ontdek hoe wij u succesvol kunnen helpen bij het maken van van fans van uw klanten.