Menu Sluiten

Iedere klant een fan

algemeen

Iedere klant een fan

Klant staat centraal

Bij Dynalogic hebben we een belangrijk doel: van iedere klant een fan maken. Vanzelfsprekend geldt dit voor u als opdrachtgever, maar zeker ook voor uw klanten.

Hoe dan ook en overal binnen Dynalogic staat de klant centraal. We ademen klantgerichtheid. We investeren voortdurend in de kwaliteit van onze dienstverlening, initiatieven die de klantentevredenheid verbeteren en natuurlijk de zorg voor producten, diensten en oplossingen die naadloos inspelen op de verwachtingen van onze klanten.

Klanttevredenheid

Het is onze ambitie om onze klanten voortdurend toegevoegde waarde te bieden. Met onze diensten zijn onze klanten in staat nog betere service te verlenen. We evalueren de perceptie en ervaring van onze klanten doorlopend. Hierdoor begrijpen we de klantenbindings-mechanismen beter en kunnen we effectieve verbeteringen bepalen. Via enquêtes meten we de klanttevredenheid van zowel onze opdrachtgevers als onze eindklanten. We meten de ervaring met onze dienstverlening, onze communicatie en onze mensen. Eén van de belangrijkste onderdelen van onze metingen is de NPS (Net Promoter Score). NPS peilt bij de eindklant in welke mate hij/zij een bedrijf, product of dienst aan anderen zou aanbevelen. NPS meet klantloyaliteit en kijkt alleen naar écht tevreden klanten.

Net Promoter Score

Meten, analyseren en terugkoppeling van de resultaten is on-going proces. Dat doen we op totaalniveau maar ook per klant, per dienstverlening, depot, bezorger en periode. Door middel van uitgebreide rapportages zijn we transparant naar onze klanten. Bovendien stelt het ons in staat bij te sturen en onze dienstverlening te ontwikkelen.

We scoren bij veel klanten een NPS van +40 tot +50 en een gemiddeld rapportcijfer van 8,9.

Dynalogic blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.