Menu Sluiten

Reisdocumenten

rijbewijs check

Wij zijn 100% met zorg voor u onderweg

Wij bezorgen paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen door heel Nederland & België. Burgers geven aan waar en wanneer zij de documenten wensen te ontvangen en wij zorgen ervoor dat dit op een veilige, betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Bovendien staat ons Fan Care Center 6 dagen per week, van ’s ochtends tot ’s avonds telefonisch voor gemeenten en burgers klaar.

Dynalogic is dé specialist is op het gebied van duurzame, veilige en betrouwbare dienstverlening voor overheden, banken, verzekeraars en tal van gemeenten. Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.
  Wij bieden een unieke klantreis aan voor reisdocument bezorgingen met als doel fans te maken van uw klanten:

  Veiligheid staat op één
  Fraude- en risicopreventie op het hoogste niveau.

  Gecertificeerd
  Betrouwbaarheid door certificeringen.

  Identificatie
  Feilloze identificatie.

  Benelux
  Bezorging op elke postcode in de gehele Benelux, zeven dagen in de week.

  Tijdvensters
  Op het gewenste moment in korte tijdvensters.

  Track & Trace
  Realtime Track & Trace.

  SMS bericht
  Up to date communicatie via e-mail en SMS-berichten.

  NPS
  Een hoge klanttevredenheid door middel van NPS.

  Fan Care Center
  Uitstekende bereikbaarheid van ons Fan Care Center.

  Wat zeggen klanten over ons?

  Gemeente Eindhoven
  “Toen de gemeente Eindhoven in eind 2015 besloot om deel te nemen aan de pilot ‘Bezorgen reisdocumenten’ is aan Dynalogic gevraagd om een presentatie te verzorgen over hun bedrijf en hun kijk op het bezorgproces voor reisdocumenten. De professionaliteit die uit de presentatie sprak was ook het sleutelbegrip in onze verdere ervaringen met Dynalogic. Zowel bij het opzetten van een projectplan, de implementatie van het proces en de uiteindelijke uitvoering, het bezorgen van paspoort of ID-kaart, kwam dit terug. Alles gaat in een professionele sfeer met voldoende ruimte voor eigen inbreng en maatwerk. Afspraak is afspraak zowel bij de contactpersonen als de bezorgers. Over incidentele afwijkingen wordt tijdig en beargumenteerd gecommuniceerd. Onze burgers zijn supertevreden en wij dus ook!”

  Gemeente Nissewaard
  “Sedert 1 december 2016 biedt de gemeente Nissewaard het thuisbezorgen van reisdocumenten aan als gemaksdienst. Voor de uitvoering van de bezorgdienstverlening is de keuze gevallen op Dynalogic. De samenwerking met Dynalogic wordt als buitengewoon prettig ervaren en belangrijk, de geleverde service is prima en stemt overeen met de bij aanvang gemaakte afspraken. De gemeente Nissewaard is derhalve content met de service van Dynalogic.”

  Gemeente Venlo
  “Gemeente Venlo voelde in het begin niet zoveel voor het laten bezorgen van reisdocumenten. Dynalogic wilde toch graag een presentatie komen geven waarbij een helder verhaal werd verteld. Het zag er allemaal prachtig uit, maar voor het laten bezorgen van reisdocumenten binnen Venlo was er geen draagvlak binnen de groep. Er was wel een andere interesse en dat was reisdocumenten laten bezorgen in het buitenland. Gemeente Venlo is een grensgemeente en dus worden er reisdocumenten door Nederlanders in het buitenland aangevraagd. De gemeente wilde graag haar diensten naar deze burgers verhogen en wilde een bezorgservice voor Nederlanders in Duitsland mogelijk maken. Dynalogic wilde deze uitdaging graag met gemeente Venlo aangaan. Het is een zeer fijne en professionele samenwerking met Dynalogic wat heeft geleid tot een succesvol project. Dit bleek ook uit het klantbeoordelingsonderzoek dat recent gehouden is. De burgers zijn tevreden en hiermee wij als gemeente Venlo ook.”

  Gemeente Westland
  “Sinds 1 juni 2017 kunnen de inwoners van gemeente Westland kiezen voor bezorgen van hun paspoort of identiteitskaart. Thuis of op het werk, de keus is aan de burger. Hiervoor heeft de gemeente gekozen voor Dynalogic, een van de aanbieders van deze extra service. De voorbereiding en de invoering van de bezorgservice is vlekkeloos verlopen. De afspraken die de gemeente gemaakt heeft met Dynalogic zijn duidelijk en worden goed nageleefd. En nog belangrijker, de burgers die hun waardevolle document laten bezorgen zijn tevreden!”

  Betrouwbaar

  De belofte ‘u kunt op ons vertrouwen’ is wat ons betreft onvoorwaardelijk. Wij garanderen veiligheid en betrouwbaarheid als het gaat om het proces, de dienstverlening, het product en de bescherming van (persoons)gegevens. Om dit te waarborgen werken we volgens certificeringen en leven we zichtbare en onzichtbare maatregelen nauwgezet en voortdurend na. Zo zijn we door Binnenlandse Zaken geaccrediteerd voor het bezorgen van reisdocumenten. Zij en andere klanten waarderen ons hoog op het gebied van betrouwbaarheid. Neem gerust contact op als u meer over onze zichtbare maar vooral ook onzichtbare maatregelen wilt weten.

  MyDynalogic

  Communicatie

  Als we over bezorging van reisdocumenten en alles wat daar omheen gebeurt praten, dan weten we uit ervaring dat communicatie een sleutelrol speelt. Als uw inwoners goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden en werkwijze van thuisbezorging, versterkt dit het klantgevoel, gebruiken zij deze service optimaal en weten ze waar ze met eventuele vragen terecht kunnen. Dynalogic ondersteunt u graag door het verzorgen van informatie- en promotiemateriaal zoals posters, folders en e-mails. Desgewenst geheel op maat met uw logo en huisstijl. Gedurende het hele traject ontvangen uw inwoners gepersonaliseerde e-mails en sms berichten met informatie over de bezorging en de locatie van hun document. Via MyDynalogic kan uw inwoner het document realtime volgen.

  Bovendien bieden wij ondersteuning via het Fan Care Center waar onze specialisten 6 dagen per week telefonisch (tegen lokaal tarief) voor u en uw inwoners klaar staan.

  Gemak voor gemeente en burger

  Bij Dynalogic staat gemak voor gemeente en burger voorop. Wij ondersteunen bij het informeren van uw inwoners over de bezorgservice met informatie- en promotiemateriaal zoals posters, folders en e-mails. Desgewenst geheel op maat, inclusief uw logo en huisstijl. Het stimuleert het gebruik van de bezorgservice en geeft uw medewerkers een prima houvast om de werkwijze en mogelijkheden uit te leggen.

  Direct na inklaring ontvangt uw inwoner een e-mail of telefoontje en kan hij/zij online of telefonisch een afspraak maken voor bezorging in een tijdvak van maandag tot en met zaterdag. Er zijn ook mogelijkheden in de avonden en zelfs op zondagen. Deze mogelijkheden bepaalt u als gemeente. Nadat de afspraak is gemaakt ontvangt uw inwoner een persoonlijke afspraakbevestiging per e-mail en sms. Dit bericht bevat o.a. instructies over de bezorging en een link naar MyDynalogic, ons online platform. Hierin kan de bezorging realtime gevolgd worden. Bovendien kan uw inwoner, zonder restricties en kosten, tot 23:00 uur op de dag voor de bezorgdatum zijn/haar afspraak wijzigen of annuleren.

  Met tien vestigingen verdeeld over de Benelux, is DynaGroup met haar diensten en slimme oplossingen een volwaardige ‘behind the scene supply chain partner’. Wat dat betekent? Dat onze business units ieder vanuit hun eigen specialisatie Strong2gether samenwerken om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

  We are Dyna

  We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

  We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden.

  Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

  Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken”.  Met onze mensen en met onze klanten. Zo creëren we win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen.

  We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!