Menu Sluiten

Dynalogic en Bemmel & Kroon vieren 10 jaar 2-mansleveringen.

algemeen

Persbericht | Dynalogic en Bemmel & Kroon vieren 10 jaar
2-mansleveringen.

Speciale award en contractverlenging markeren een decennium van succesvol samenwerken.

Bleiswijk, 4 juni 2024 – Op dinsdag 28 mei vierde Dynalogic een belangrijke mijlpaal: tien jaar 2-mansleveringen. Dit feestelijke moment werd gevierd met hun eerste klant uit 2014, Bemmel & Kroon. Op de locatie van Bemmel & Kroon in Zoeterwoude kreeg directeur Marcel van Bentum een speciale award uitgereikt ter benadrukking van dit tienjarige jubileum. Ook werd een nieuw contract voor het voortzetten van de samenwerking de komende drie jaar ondertekend.

Bijzondere erkenning
De award werd uitgereikt door de CCO van Dynalogic, John Ruijsch: “Marcel van Bentum was de eerste die zijn bezorging van witgoed aan ons toevertrouwde tien jaar geleden. Al die tijd, kritisch als hij is, heeft hij ons vertrouwd en altijd bijgestaan met raad en daad.”

Leermomenten en groei
Dat 2-mansleveringen niet een simpele kopie van 1-mansleveringen waren, zorgde voor enkele leermomenten die beide partijen zich nog goed herinneren. “Ons type auto was net even te klein voor de 2-mansleveringen,” herinnert Ruijsch zich. “De bakwagens waren 2 meter hoog en ijskasten zijn 2 meter en 5 centimeter hoog.” Als eerste klant toonde Bemmel & Kroon zich geduldig in deze periode. “Ik wilde gewoon dat het goed ging,” vertelt Van Bentum. “En door elkaar te helpen zorgden we daar gezamenlijk voor.”

Gezamenlijk doel
De samenwerking is tot op de dag van vandaag succesvol. “Bij Dynalogic doen ze wat ze beloven. Dat zit ook in ons DNA,” vervolgt Van Bentum. “Onze kracht is dat we met elkaar in gesprek blijven en goede afspraken kunnen maken. We hebben een gezamenlijke stip op de horizon waar we naartoe willen, tien jaar geleden en nu nog steeds.”

Verlenging van de overeenkomst
Op dezelfde dag werd ook het contract tussen Dynalogic en Bemmel & Kroon verlengd. Senior Account Manager Edwin Kersbergen: “Het is bijzonder om onze tienjarige hechte samenwerking mede te mogen vieren met een verlenging van drie jaar. Door klanten als Bemmel & Kroon zijn wij geworden wie we zijn.”

Viering met alle medewerkers
Naast de viering en de uitreiking van een award aan Bemmel & Kroon, werd dit moment ook bij Dynalogic uitgebreid gevierd met taart voor alle medewerkers op de locaties in Nederland en België.

John Ruijsch: “We zijn in 2014 begonnen met het opzetten van 2-mansleveringen omdat we geven om onze klanten en hen een excellente bezorgervaring willen bieden. Na tien jaar zijn we nog even gemotiveerd als op dag één om deze belofte waar te maken.”