Menu Sluiten

Dyna aanwezig tijdens de EcomHub, in het hart van de beurs “Transport & Logistics”

News overview

Dyna aanwezig tijdens de EcomHub, in het hart van de beurs “Transport & Logistics”

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Dynalogic dit jaar zal deelnemen aan de eerste eComHub in België, in het hart van de beurs “Transport & Logistics”. Het evenement vindt plaats op 17, 18 en 19 oktober in Antwerp Expo. U bent van harte welkom op onze stand, nummer 2.025B

We streven er naar om fans te maken van onze klanten en vertellen u graag hoe we dit voor elkaar krijgen. Vanzelfsprekend bieden we ook een luisterend betreft de uitdagingen en ervaringen die u heeft op vlak van transport & logistiek in de e-commerce

De afgelopen jaren hebben we onze focus gelegd op het ontwikkelen van duurzame logistiek. We zijn vastberaden om onze ecologische voetafdruk te verminderen en onze klanten te voorzien van duurzame logistieke oplossingen. Kom meer te weten over onze initiatieven en hoe wij ons inzetten voor een groenere toekomst.

Nieuwsgierig naar wat Dynalogic op logistiek vlak kan betekenen om uw e-commerce een boost te geven, breng dan zeker een bezoek aan onze stand. De koffie staat klaar. Tot weldra.

Meld u hier aan!

eComHub

Binnen de beurs Transport & Logistics zal een ruimte – uniek in België, de “eComHub” – die volledig gewijd is aan e-commerce, exposanten samenbrengen, die bedrijven concrete oplossingen bieden om hun volledige waardeketen van e-commerce te optimaliseren. Op de beurs kunnen besluitvormers, ondernemers en klanten van bpost kennismaken met deze verschillende tools van webplatforms tot betaal- en leveringssystemen.