Menu Sluiten

Topsportkleding voor Dyna bezorgers!

algemeen


Topsportkleding voor Dyna bezorgers!

Dyna heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe look & feel voor de Dyna bezorgers. Deze nieuwe look & feel is onderdeel van de optimalisering van onze dienstverlening en de visie om van iedere klant een fan te maken. Met deze nieuwe kleding krijgen al onze bezorgers en Onsite engineers dezelfde uniforme uitstraling.

“Onze bezorgers oefenen iedere dag topsport uit en om die reden is ervoor gekozen om onze Dyna bezorgers te voorzien van kleding, geïnspireerd op sportkleding. Naast comfort zijn herkenbaarheid en veiligheid essentieel geweest in de keuze voor deze look & feel”, zegt John Ruijsch, General Manager Dynalogic.  

De kleding is herkenbaar aan het DYNA logo dat aan de zijkant en op de borst van de kleding staat. Herkenbaarheid en veiligheid zijn essentieel geweest in de keuze voor de nieuwe kleding. De kleding is voorzien van een reflecterende striping, zodat onze bezorgers ook in het donker goed zichtbaar zijn. Bovendien zijn zij dankzij deze kleding altijd herkenbaar als Dyna bezorger. Ook hebben we rekening gehouden met het draagcomfort, door te kiezen voor op sportkleding geïnspireerde materialen, passend bij de topsport die onze bezorgers iedere dag door weer en wind uitoefenen. Bovendien zijn de materialen van een duurzame kwaliteit. De kleuren zijn de grootste wijziging ten opzichte van de bestaande kleding, waarbij gekozen is voor een kleur die betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit uitstraalt. De kreet op de achterzijde ‘More than delivery’ laat duidelijk zien waar Dyna voor staat, net dat stapje extra zetten voor de klant. Dyna voert alleen bezorgingen van waardevolle of 2XL producten en vaak gecombineerd met extra services, zoals een identiteitscontrole, leeftijdscheck, installatie of montage.