Menu Sluiten

Dynalogic breidt depot Breda uit met 1-mans netwerk

Bezorger deur

Klaar voor verdere groei personalized logistics!

Klaar voor verdere groei personalized logistics!

Dynalogic, specialist in more than delivery, heeft zes logistieke depots verdeeld over Nederland en Belgie, gespecialiseerd in 1-Mans en 2-Mans bezorging. Afgelopen week is het bestaande 2-mans depot in Breda uitgebreid met alle functionaliteiten om ook het 1-Mans netwerk te bedienen. Deze ontwikkeling, die een uitbreiding van oppervlakte en dienstverlening inhoudt maakt dat Dynalogic klaar is voor verdere groei. John Ruijsch, General Manager Dynalogic zegt: “Vanwege de enorme groei die we momenteel doormaken hebben we onze capaciteit verder uitgebreid. Deze spreiding van de dienstverlening heeft daarnaast een positieve impact op onze Co2 uitstoot.”

Om de klant optimaal te kunnen blijven bedienen en klaar te zijn voor verdere groei heeft Dynalogic ervoor gekozen om haar depot in Breda uit te breiden. Het logistieke depot in Breda was tot vorige week volledig ingericht voor het 2-mans netwerk van Dynalogic, waarmee grote producten bij de consument thuis worden bezorgd, geinstalleerd en gemonteerd. Sinds afgelopen week is hier het 1-mans netwerk bijgekomen, waardoor ook de kleinere producten vanuit Breda bezorgd kunnen worden.

Een projectteam heeft samengewerkt om het bestaande depot klaar te stomen voor deze verbreding van de dienstverlening. Het depot in Breda is uitgebreid met een extra stuk grond aan de achterzijde van het pand. Daar zijn 1-mans laad-poorten gerealiseerd en is een 1-mans sorteergebied voorzien dat voldoet aan alle benodigde high security eisen, zoals een state of the art camerasysteem en een uitgebreide toegangscontrole- en beveiligingssysteem.