Menu Sluiten

Dynalogic is specialist in vers leveringen

vers bezorging
Dynalogic is specialist in vers leveringen

Dynalogic is specialist in vers leveringen

Dynalogic, specialist in more than delivery, heeft vele jaren ervaring in het leveren van verse producten in de Benelux. We bieden geconditioneerd, passief en actief gekoeld transport aan en kunnen bezorgen op het voor de geadresseerde gewenste moment met als doel fans te maken van uw klanten.

U kunt bij Dynalogic Fresh Solutions terecht voor bezorgingen van:

  Alcoholhoudende dranken
  Bloemen
  Boodschappen
 Delicatessen
 Maaltijdboxen
  Vlees
 Vis
  Taarten

Wij bieden een unieke klantreis aan voor vers bezorgingen met als doel fans te maken van uw klanten:

Smart Solution
Gecombineerde oplossing voor passieve en actieve koeling.

7 C°
Geconditioneerd vervoer.

0-4 C°
Gekoeld transport.

Benelux
Bezorging op elke postcode in de gehele Benelux, zeven dagen in de week.

Tijdvensters
Op het gewenste moment in korte tijdvensters.

Track & Trace
Realtime Track & Trace.

SMS bericht
Up to date communicatie via e-mail en SMS-berichten.

NPS
Een hoge klanttevredenheid door middel van NPS.

NIX18
Nix18 leeftijdscontrole.

Dynalogic staat voor unieke klantbeleving

Dynalogic biedt passieve koeling aan middels het gebruik van herbruikbare koelboxen met -platen én beschikt over een actief gekoeld proces en netwerk. Daarnaast bieden we extra services aan de deur en in huis, waaronder een leeftijdscheck bij bijvoorbeeld alcoholhoudende dranken. Met deze logistieke oplossingen bieden we onze en uw klanten maximale bezorgflexibiliteit aan.

Dynalogic levert maaltijdboxen, vlees, vis, kaas, delicatessen en vele andere producten. Behalve gekoeld is tevens diepvries en geconditioneerd transport mogelijk. Een unieke klantreis garanderen voor al uw vers leveringen is onze grootste prioriteit. Daarom zorgen we ervoor dat de geadresseerde continu controle heeft op de bezorging van diens pakket door onze gepersonaliseerde communicatiemogelijkheden.

Dynalogic bezorgt uw vers en food producten zeven dagen per week: overdag, in de avond of in een tijdvenster naar keuze. Door de combinatie van onze flexibele bezorgmomenten én onze uitgebreide communicatiemogelijkheden, dynamische real-time track-en trace en een sms-bericht naar de geadresseerde een halfuur voor aankomst van onze bezorger, kunnen we een hoge bezorgperformance en klantentevredenheid garanderen.

Krijgt u het warm van onze ‘coole’ bezorgservices?

Wilt uw weten wat Dynalogic concreet voor u kan betekenen? We maken graag kennis.

Met tien vestigingen verdeeld over de Benelux, is DynaGroup met haar diensten en slimme oplossingen een volwaardige ‘behind the scene supply chain partner’. Wat dat betekent? Dat onze business units ieder vanuit hun eigen specialisatie Strong2gether samenwerken om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

We are Dyna

We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden.

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken”.  Met onze mensen en met onze klanten. Zo creëren we win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen.

We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!