Menu Sluiten

Onze expertises

2 mans

Onze expertises

Dynalogic is specialist in het bezorgen en installeren van witgoedproducten, zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. Al jaren verzorgen wij deze dienstverlening voor grote spelers op de markt.

Dynalogic bezorgt de nieuwste tv’s op afspraak en op iedere gewenste locatie. Bij een standaard drempelservice wordt de televisie achter de drempel van de voordeur tot de vierde verdieping geplaatst.

Van (drempel)bezorging tot volledige ontzorging door montage en afvoer oude producten. Dynalogic bezorgt home & living producten, zoals meubelen, kasten, matrassen en bedden op ieder gewenst moment en op iedere gewenste locatie in huis.

Met de bezorging en montage van fietsen en elektrische fietsen speelt Dynalogic in op de vraag van de consument die steeds naar meer gemak zoekt. Of het nu gaat om een online aankoop die thuis wordt bezorgd of een aankoop in een fysieke winkel.

De fulfillment en bezorging van grote producten vergt specifieke kennis. Dynalogic biedt niet alleen de last-mile bezorging als service aan, maar ook de fulfillment en tijdelijke opslag van deze grote producten.

Bij de bezorging van alcoholhoudende dranken vraagt de getrainde bezorger altijd om een ID-bewijs en voert hij een controle uit. De bezorger is getraind op het naleven van de leeftijdscontrole en het voorkomen van fraude bij bezorging.

Dynalogic blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.