Menu Sluiten

Onze diensten

Matras

Onze diensten

Dynalogic bezorgt waardeproducten voor verschillende instanties en is hiervoor gecertificeerd. Deze dienstverlening kan immers niet door iedere willekeurige persoon uitgevoerd worden.

Bezorging in tijdvakken is ongekend populair onder consumenten aangezien men niet langer de hele dag voor de bezorging thuis hoeft te blijven. Bezorging in tijdvakken van 1, 2, 3 en 4 uur overdag of in de avond zijn mogelijk.

Met AnyTime bezorging ontzorgen wij de consument die nog dezelfde dag of avond de bestelling wenst te ontvangen. AnyTime bezorging is het hoogst haalbare serviceniveau aan de consument.

Dynalogic staat voor meer dan bezorgen. We ontzorgen de klant door extra services aan te bieden. Een full service bezorging van onder andere wit- en bruingoed, biedt een complete service inclusief installatie.

Volledige ontzorging door onze montageservice. Dit betekent dat de consument niet meer zelf met de montage aan de slag hoeft met het in elkaar zetten van onder andere meubels, tuinsets, fietsen en bedden.

Bij bezorging van elektrische apparaten biedt Dynalogic de mogelijkheid om een vergelijkbaar oud apparaat mee retour te geven aan de bezorger. Op deze manier worden de oude apparaten op een duurzame manier verwerkt door Dynalogic.

Niet alleen voor het bezorgen of ophalen van pakketten, documenten en apparaten kan de klant bij ons terecht, ook voor een SWAP: het omruilen van documenten en apparatuur (bijvoorbeeld gerepareerde smartphones).

Bij de bezorging van alcoholhoudende dranken vraagt de getrainde bezorger altijd om een ID-bewijs en voert hij een controle uit. Daarnaast vindt een automatische leeftijdscontrole plaats op basis van geboortedatum via de tablet.

Bij de bezorging van waardeproducten is bezorging aan de juiste persoon cruciaal. Een controle op basis van een identiteitsbewijs en het stellen van extra controlevragen zijn onderdeel van bezorging met identiteitscontrole.

Om de kwaliteit van verse producten te waarborgen is een juiste temperatuur essentieel. Zeven dagen per week worden verse producten op afspraak bezorgd. Uitsluitend op afspraak want zo weten we zeker dat de klant thuis is.

Een van de belangrijkste onderdelen van onze metingen is de NPS (Net Promotor Score). NPS peilt bij de eindklant in welke mate hij/zij onze dienstverlening zou aanbevelen. NPS meet klantloyaliteit en kijkt alleen naar echt tevreden klanten.

Wij houden de consument real-time op de hoogte van de status van hun pakket. Vanaf het moment dat een pakketje ons depot verlaat is deze real-time te volgen via onze track & trace module.

Wij richten uw proces in volgens uw wensen. Onze mensen zijn specialist in uw sector en hebben ervaring met uw branche. Zij denken mee over diensten en innovaties die passen bij uw sector om zo continu te verbeteren en ontwikkelen.

Dynalogic blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Neem contact met ons op.