De bezorging:

Wanneer kan ik het pakket verwachten?

In de afspraakbevestigingse-mail is een tijdsvenster aangegeven. Binnen deze tijd kunt u de Dynalogic koerier verwachten. Op de dag van bezorging ontvangt u nogmaals een e-mail, waarin een specifiek bezorgmoment in een tijdvak van 2 uur is opgenomen. Evenals ontvangt u in de e-mail een Track & Trace link om de koerier en uw pakket te volgen. 30 tot 60 minuten voordat de koerier bij u arriveert, ontvangt u een SMS, mits uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, met de exacte aankomsttijd van onze koerier.

Ik had mijn ID-kaart of paspoort al verwacht, maar het is nog niet bezorgd. Waar is mijn reisdocument nu?

Via de Track & Trace link in de afspraakbevestigingse-mail kunt u het pakket volgen. Als blijkt dat de bezorgafspraak niet is doorgegaan, wordt u hiervan door Dynalogic per e-mail of telefoon van op de hoogte gesteld. Uiteraard kan er dan een nieuwe bezorgafspraak worden ingepland.

Kan ik mijn pakket volgen?

Van Dynalogic ontvangt u per e-mail een afspraakbevestiging betreffende uw bezorgafspraak. In deze e-mail staat ook een Track & Trace link. Door middel van deze link kunt u op de dag van bezorging uw pakket volgen. U kunt ook op de website van Dynalogic via Track & Trace uw bezorging volgen. Hiervoor dient u wel in het bezit te zijn van het Track & Trace nummer en uw postcode.

Via MyDynalogic zie ik dat mijn bezorging op “afgeleverd” staat, maar ik heb mijn document niet ontvangen. Wat kan ik nu doen?

U kunt het beste contact opnemen met Dynalogic via de volgende gegevens:

Email:    [email protected]

Ik was niet aanwezig voor de bezorging, wat nu?

Wanneer u niet aanwezig was voor de bezorging van uw paspoort of ID-kaart, heeft de koerier een kaart in uw brievenbus achtergelaten. Op deze kaart staat hoe u een nieuwe bezorgafspraak kunt inplannen (telefonisch of online). Tevens ontvangt u per e-mail de melding dat een koerier is langs geweest en kunt u zelf makkelijk via MyDynalogic online een bezorgafspraak inplannen.

Kan iemand anders mijn paspoort of ID-kaart in ontvangst nemen?

Nee, dit is niet mogelijk. Voor de overhandiging van uw nieuwe paspoort of ID-kaart wordt een identiteitscontrole door de koerier uitgevoerd en daar dient u zelf bij aanwezig te zijn.

Indien u zelf niet aanwezig bent en iemand anders wilt uw paspoort of ID-kaart in ontvangst nemen, wordt de procedure door de koerier afgebroken. U ontvangt per e-mail een melding dat de overhandiging niet is gelukt en de mogelijkheid om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen wanneer u wel zelf aanwezig bent.

Hoe werkt de bezorging van een paspoort of ID-kaart aan een kind?

Voor kinderen tot 12 jaar:

Het kind dient in persoon en één van de ouders of verzorgers dienen aanwezig te zijn bij de ontvangstneming en te tekenen voor ontvangst van het nieuwe reisdocument. Dit moet de ouder of verzorger zijn die bij de aanvraag is opgegeven.

Kinderen van 12 jaar en ouder:

Dienen in persoon aanwezig te zijn en zelf voor ontvangst te tekenen.

Beoordeel deze vraag:
(Gemiddelde beoordeling: 1 sterren)