• Working for Dynalogic

Zorg jij ervoor dat processen soepel verlopen, ben jij nauwkeurig en bovendien een teamplayer met affiniteit voor logistiek? Ben je fysiek sterk en dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan nu op de functie van logistic employee en stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected]

Logistiek medewerker (Woerden)

2019-01-09 12:56:31

Functieomschrijving

Als Logistiek Medewerker in Woerden ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van de gehele goederenstroom binnen het bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit de registratie en het verzendklaar maken van orders, het laden en lossen van goederen en het sorteren en plaatsen van goederen in de opslag. Je zorgt er voor dat het hele proces soepel verloopt en het depot er piekfijn uitziet.

Functie-eisen

·         Je bent nauwkeurig, weet van aanpakken en bent bovenal een teamplayer.
·         Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ploegendiensten te werken.
·         Je kunt overweg met een tablet of laptop en bent in staat om licht administratieve              taken snel eigen te maken.
·         De werkzaamheden zijn relatief zwaar en het is dan ook belangrijk dat je fysiek           sterk bent.
·         Tot slot ben je bereid eventuele trainingen te volgen, zoals een BHV cursus of een           heftruckcertificaat. Het is een pré als je reeds in het bezit bent van deze           certificaten.

Dynalogic vraagt van jou een zeer flexibele instelling ten aanzien van de werklocatie en -tijden. Denk hierbij aan een wisseling van dag- en nachtdiensten, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend of de inzet van collega’s op een ander depot (Vianen). Het heeft de voorkeur dat je in het bezit bent van eigen vervoer of woonachtig bent in de omgeving, omdat de locatie(s) niet op alle diensttijden bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Om in aanmerking te komen voor deze functie bij Dynalogic is het overleggen van een VOG-verklaring een vereiste.

Bedrijfsomschrijving
DynaGroup is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales servicemanagement.
Met de businessunits Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Dynalinq verspreid over verschillende locaties in de Benelux zijn we een onderneming die volop aan het groeien is. Als financieel gezond bedrijf werken we met meer dan 1500 collega’s voor grote klanten, waarbij het verlenen van de juiste service centraal staat.

Dynafix - Uw Aftersales partner voor Reparaties, Leen & Swap Services & In Shop/ In Home Services
Dynalogic - Uw Personalized Logistics partner - E-Commerce logistics, Added Value logistic services
Dynasure - Uw partner voor verzekeringen, claims en Safe & Secure services (e.g. IDs)
Dynalinq - IT Services van het begrijpen van uw wensen, tot het bouwen, hosten en beheren van uw oplossingen

Soort dienstverband: Voltijd